3300 Eger, Posta köz 1/c +36709309918 info@triolavendeghaz.hu

Szálláshelyünket próbáltuk úgy kialakítani, hogy pihenésük alatt komfortosan és jól érezhessék magukat. Igyekszünk megtenni mindent annak érdekében, hogy a kényelmük biztosítva legyen.  Ha ezen törekvésünk ellenére bármi zavaró tényezőt észlelnek, kérjük  jelezzék a házigazdának. A vendégház és a berendezési tárgyak állagának, rendjének, tisztaságának fenntartása érdekében  kérjük, tartózkodjanak  minden olyan tevékenységtől, amelyet saját  otthonukban sem tennének.
A szállásdíj és az idegenforgalmi adó fizetése a megérkezéskor a vendégkönyv/bejelentkező lap kitöltése után történik. Ha valami miatt az Ön által előre lefoglalt időszak vége előtt távozik a szállásról, nem áll módunkban a szállásdíjat csökkenteni, visszafizetni.
A vendégházban kártyás beléptető rendszer működik! A szobához kapott kártyával tudják a kaput, bejárati ajtót és a saját szoba ajtaját kinyitni. FONTOS! Mindig legyen Önnél a kártya, mivel az épületben csak ezzel tud közlekedni! A kapun való kilépés a lépcső mellett elhelyezett gomb megnyomásával történik.
Az egész épületben a dohányzás nem megengedett! Erre a célra a lépcső alatt egy dohányzóhelyet alakítottunk ki. Tisztelettel megkérjük dohányzó Vendégeinket, hogy a tisztaság fenntartása érdekében az udvaron, és a vendégház teljes területén a csikkeket ne szórják el, hanem azokat összegyűjtve a kijelölt szemetesbe helyezzék. Tűzvédelmi szempont miatt kérjük, hogy a hamutartóba egyéb hulladékot NE helyezzenek el!
Kérjük a berendezési tárgyak rendeltetésszerű használatát! A szobák berendezését és felszerelését, beleértve a törölközőket, plédeket, ágyneműt a házból kivinni tilos! A bútorokat átrendezni kizárólag a tulajdonos beleegyezésével lehet. Az érkezéskor és induláskor a szobákat megvizsgáljuk és az esetleges károk okozása esetén, az ebből fakadó költségeket a vendéggel a helyszínen megtéríttetjük. Tisztelettel megkérjük Önöket, hogy a falfelületre is vigyázzanak.
A szobákat a vendégek tisztán, kitakarítva veszik át. 7 napnál hosszabb elszállásolás során heti egy alkalommal ágyhuzat-csere. Az ettől eltérő igényeknek természetesen eleget teszünk, felár ellenében.
A vendégház jól felszerelt konyhával rendelkezik . A vendégek saját magukról gondoskodnak.  A mikrohullámú sütőbe ne tegyenek be fémet tartalmazó tárgyat.  Az indukciós főzőlapon csak a konyhában található edényeket használják. Kérjük, a szobákban ne étkezzenek! Ezt csak a konyhában, és az étkezőben tegyék. A háztartási szemét gyűjtése a konyhában található szemetesekben lehetséges (szelektíven).
A vendégek és a szomszédok nyugalmának biztosítása miatt, a vendégházban 22-08 óra között tilos hangoskodni, hangosan zenét hallgatni.
A vendégházban a vendégeknek a tulajdonossal történő egyeztetés után lehetőségük van látogatók fogadására, kizárólag a közösségi helyiségekben. A nyitva tartáson túl maradó látogatóknak a mindenkori szállásdíjat számoljuk fel.
Felhívjuk figyelmét, hogy a tulajdonosnak nem áll módjában felelősséget vállalni és kártérítést fizetni az önhibáján kívül történt eseményekből eredő károkért (pl. természeti csapás, jégeső, tűz, áramszünet, stb.).
A tulajdonos fenntartja a jogot, hogy a botrányosan viselkedő, a házirendet be nem tartó vendégeket nem fogadja, illetve a vendégházból azonnal eltávolítja.
Jó pihenést, kellemes időtöltést kívánunk!
Katona-Antók Henrietta  és  Katona János